Fora de camp

Mercat de les Flors - Sala PBDiumenge 21 a les 12.30hEntrada 10€

ZEPPELIN BEND de Katerina Andreou

“En la meva recerca contínua sobre el lliure albir a l’escenari i la seva naturalesa subjectiva, exploro diferents pràctiques corporals i intento abordar noves habilitats com si hi hagués noves tecnologies. Continuo aprenent per continuar el desaprenentatge. Aquesta saturació de rigor i disciplina s’acompanya d’un desig d’abordar qüestions com el control i les estructures de poder. M’ajuda a ordenar els coneixements i a constituir la meva pròpia cultura personal. Quin entrenament per a quin rendiment? Quin esforç per a quin objectiu?”

“Zeppelin Bend” agafa el nom d’un nus d’unió de punta a punta que s’utilitzava per amarrar els dirigibles, és un duo. Natali Mandila i jo estem reunint danses, accions i sons que exigeixen disciplina hardcore i imaginació psicodèlica. En un món on mantenir-se "a terra" o “col·locar-se’’ sembla que sovint es consideren mètodes de supervivència, els provem tots dos. Mentre busquem moments de llibertat, intentem mantenir la realitat centrant-nos en el nostre cos en l’acte de fer.

© Alexi Pelekanos
Concepte/Creació/Disseny de so: Katerina AndreouPerformance: Katerina Andreou, Natali MandilaSo: Katerina Andreou i Cristián SotomayorCol·laboració en el so:Tal AgamDisseny de llums: Yannick FouassierUll extern: Myrto KatsikiProducció, distribució: Elodie PerrinProducció : BARKCoproducció : Les Spectacles vivants du Centre Pompidou, Onassis Stegi Athènes, Tanzquartier Vienne, Atelier de Paris / Centre de développement chorégraphique national, La Place de la Danse – CDCN Toulouse / Occitanie, dans le cadre du dispositif Accueil Studio, CN D Centre national de la danse, accueil en résidence, Le Gymnase, CDCN de Roubaix, CCN de Grenoble, Far festival des arts vivants Nyon, Centrale Fies (dans le cadre de LIVE WORKS Act Award 2019)Amb el suport de: BUDA Courtrai, RAMDAM UN CENTRE D’ART, Angers-CDCN, CDC de Grenoble, residency at SUBS – lieu vivant d’expériences artistiques, Lyon », Centre Chorégraphique National d’Orléans, Dance Reflections by Van Cleef & Arpels.

Plató

GranerDiumenge 21 de 16.30 a 21hEntrada 12€

Plató de televisió i escenari performatiu on creadores i espectadores construeixen conjuntament un artefacte artístic alhora que generen un particular programa de televisió. Un espai experimental, una investigació sobre el llenguatge televisiu en relació a les arts vives, una llarga sobretaula o pla seqüència salvatge on hibridar formats i disciplines dins i fora de camp. El 21 de febrer, final de festa amb OKAY confiance, context específic que s'adapta per a cada ocasió, aquesta vegada en col·laboració amb artistes locals ampliant el Plató a les instal·lacions de Graner, un espai de confiança i aprenentatge comuns on ètica i tècnica es posen juntes en pràctica.

OKAY CONFIANCE

amb Loto Retina, Anne Lise Le Gac, Elie OrtisHugues Meunier, Alba Rihe, Júlia Barbany i Daniel Moreno Roldan.

OKAY CONFIANCE és un equip efímer de realitzadors que celebra la confiança comuna i aprèn mentre fa. L’equip es recompon cada vegada que apareix escoltant el que ens ofereix el context, generalment amb els mitjans disponibles. La setmana abans de l'esdeveniment públic, té lloc una residència OKAY al lloc d’acollida, construint una vida col·lectiva i fent diferents trobades, omplint l'espai d'històries, relacions i converses que creixen. Amb l’esperit d’un hackerpsace generatiu, els «confianceur.es» comparteixen i fan evolucionar les seves idees personals durant aquesta residència. L’últim dia, s’ofereix a l’audiència de confiança un tast festiu d’actuacions polifòrmiques.

Aquesta vegada, OKAY CONFIANCE tindrà lloc al Graner i comptarà amb 3 nous «confianceur.es» amb seu a Barcelona. A partir de 2021, la CONFIANÇA pot ser el suc i la força que necessitem per conrear encara més camps, saltant enrere i endavant de l’IRL a l’URL a cada minut. En aquest estrany commutador permanent, el terreny comú «PLATO TELE», que l'equip de Sâlmon proposa aquest any, farà trontollar les nostres creacions i el que compartim. Mitjançant aquest dilema de la fabricació cibernètica del present, encara pretenem tractar les derives en temps real i les trobades físiques «en devenir». La confiança és la contrasenya.

© OKAY CONFIANCE