ENTRADES:

COMPRAR ENTRADES
Fabra i Coats
COMPRAR ENTRADES
Graner i Mercat de les Flors

PRESENCIAL
Preu entrada La pantalla pròdiga 12€
Preu entrada Plató 12€
Preu entrada Fora de camp 10€
Un sola entrada per a tota la programació de 15h a 20h. Possible accés al Plató de la Sala MAC a les 15h i a les 17.30h (cal preveure una antel·lació aproximada de 30 minuts, seguint les normes d'accés covid-19 del Mercat de les Flors).

Per mesures de seguretat no es permetrà la sortida de la sala un cop començat l'espectacle, excepte durant la pausa marcada per l'organització.
DIRECTE!
Les retransmissions en directe del que succeirà al Plató es podran seguir gratuïtament des del web del festival al Directe i, en part, per betevé. No quedaran penjades a la carta per a visionats posteriors. El programa “La pantalla pròdiga” s’emetrà per betevé i quedarà penjat al seu servei a la carta.
En cas d’anul·lació l’Organització es compromet a la devolució del seu import en el mateix punt de compra fins a un mes després de la suspensió.

ADRECES:


Fabra i Coats - Fàbrica de creació
C/Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
COM ARRIBAR-HI
Bus 11, 40, N9, H4, H8, 126
Metro: Sant Andreu
Bicing estacions 260, 28-30, 256 i 263
Mercat de les Flors
c/Lleida 59
08004 Barcelona
COM ARRIBAR-HI
Bus 55, 121, N0, N6
Metro: Plaça Espanya, Poble Sec
Bicing estacions 4, 30
Graner, centre de creació de dansa i arts vives
c/Jane Addams 14-16
08038 Barcelona
COM ARRIBAR-HI
Bus H12, H16, 109, 79
Metro: Foneria
Bicing estacions 179, 351

MESURES COVID-19:


Des del Sâlmon seguirem en tot moment els protocols de prevenció d’acord amb la normativa vigent en el moment del festival:
— Es desinfectaran tots els espais diàriament.
— A l’entrada dels espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
— L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides i l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota el control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat i evitar aglomeracions.
— Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa del Festival per evitar el màxim contacte amb paper (tota la informació estarà disponible en línia).
— Per mesures de seguretat no es permetrà la sortida de la sala un cop començat l’espectacle, excepte durant la pausa marcada per l’organització.
A nivell individual, des del festival apel·lem a la responsabilitat de totes i demanem mantenir la distància de seguretat, una bona higiene de mans i portar la mascareta (d’ús obligatori en espais tancats i en espais públics). Si creieu que teniu símptomes de la covid-19 o heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada us demanem que us quedeu a casa.